Uncategorized

Kerst 2019

Huh? Wat? Nu al!? Wij hebben vandaag een kerstboom en toebehoren gekocht. We hebben de kerstboom meteen opgetuigd. Je kunt er niet snel genoeg mij zijn voor kerst 2019……

Grapje! We wilden weten of alles heel is en of we genoeg hebben gekocht. De bedoeling is dat we het begin januari weer opruimen. Ik wil je graag vertellen waarom wij na de kerst een kerstboom en toebehoren hebben gekocht.

Tegenwoordig weten winkeliers heel goed wanneer ze geld kunnen verdienen. Een kerstboom kost al gauw boven de honderd euro. De toebehoren kunnen ook flink oplopen in prijs. Er is maar één gouden tip die ik je kan geven: koop alles NA alle feestdagen!

We hebben in deze kerstboom maar 60 kerstballen, één pak haakjes en één pak LED kerstlampjes gebruikt. De rest van het lijstje hebben we wel allemaal gebruikt. De rest bewaren we voor volgend jaar.

Kerstboom van 240 cm

Ik heb daarnaast nog een andere tip voor de feestdagen. Wij hebben in Nederland drie momenten in december feest, namelijk: Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Dat kan behoorlijk oplopen in de kosten. Ik adviseer je om de cadeau’s eerder te kopen. Ik kan je een voorbeeld geven over het cadeau van mijn moeder. Zij is dol op hele specifieke waxjes. Op zich zijn deze waxjes niet zo prijzig, maar door de verzendkosten loopt het wel op. Er zijn in de buurt geen fysieke winkels die ze verkopen. Ik kan het bijna alleen op internet kopen. Waxjesverkopers staan wel soms op braderieën. Als ik die tegen kom in juni, dan koop ik meteen een heleboel. Dan heb ik meteen iets leuks voor Kerst! Ik heb dit ook een keer voor een verjaardag van een vriendin gedaan. Haar favoriete luchtje lag maanden voor haar verjaardag bij Douglas voor 50% korting. Dat is het moment dat ik het koop. Het kan mij niets schelen dat het maanden lang in mijn kast ligt.

Je hoeft niet rijk te zijn. Het gaat niet om wat het gekost heeft, maar het gaat om dat je aan iemand gedacht heb. Je geeft het met liefde! Dat is wat veel belangrijker is!!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.