Sporten

Pimp je fiets

Hoe leuk en handig kan het zijn om je fiets te pimpen. Aangezien ik het goede voornemen heb om ongeveer twee dagen in de week naar mijn werk te fietsen, is het nodig om mijn fiets te pimpen.

Mijn fiets was niet van alle gemakken voorzien, waardoor het niet aantrekkelijk was om te fietsen. Ik had bijvoorbeeld geen bagagedrager, waardoor boodschappen doen op de fiets niet heel fijn was. Daarnaast had ik geen lichten en bel. Doordat ik geen bagagedrager had, had ik ook geen fietstassen. Daarnaast wist ik niet altijd de route die ik moest fietsen, waardoor ik in mijn rechterhand mijn telefoon met google maps aan had. Mijn telefoon was behoorlijk wat keren hard gevallen op de grond. Mijn telefoon doet het gelukkig nog wel.

Het werd hoog tijd om mijn fiets op te knappen. Dit heb ik gedaan door de volgende punten.

  • Bij een fietsenmaker een bagagedrager er op te laten monteren voor €10,-.
  • Fietslampjes en een bel gekocht bij de action voor €5,- (inclusief baterijen).
  • Tom tom houder gekocht bij So Low voor €5,-.
  • Twee fietstassen gekocht bij de Lidl voor €11,99.

Voor €31,99 is mijn fiets volledig van alle gemakken voorzien om lange stukken te kunnen fietsen. Zoals je op de foto kan zien hebben mijn wielen tegenwoordig ook paarse verlichting. Dit is uiteraard niet nodig, maar wel erg leuk! Ik zag ze liggen bij de Intertoys en ik kon het echt niet laten om ze te kopen. In verhouding tot de andere prijzen zijn ze wel relatief duur, namelijk €15,-. Aangezien ik het kon missen en ik ook in de winter goed gezien wil worden, had ik het er voor over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.