Risotto met zalm

Risotto met zalm, asperges en fetakaas

Benodigdheden:

 • 300 gram risotto
 • 3 Bouillonblokjes
 • 250 gram zalm
 • 1 zakje asperges (AH)
 • 100 gram fetakaas
 • peper en zout
 • Olijfolie

Bereidingswijze:

 • Snij de zalm, asperges en 100 gram fetakaas.
 • Bereid de risotto zoals het staat beschreven op de achterkant. Ik doe één liter water in de waterkoker. Nadat deze gekookt is, doe ik dit in een kom met drie bouillonblokjes. Vervolgens doe ik een scheutje olijfolie in de koekenpan (met hoge rand). Ik doe de 300 gram risotto in de koekenpan. Ik doe om de paar minuten een flinke scheut kokend water met bouillonblokjes in de pan en laat de risotto in 20 minuten gaar worden.
 • In de laatste 7 minuten van de risotto doe ik de zalm in een andere koekenpan (met een scheutje olijfolie). Na ongeveer twee minuten doe ik daar de asperges bij.
 • Nadat de asperges en zalm gaar zijn en de risotto klaar is, gooi ik alles bij elkaar en doe ik daar ongeveer 100 gram fetablokjes bij.
 • Tot slot een beetje peper en zout, waarbij ik beide vaatjes op tafel zet voor als er nog iemand is die meer zout en peper wil.

Eetsmakelijk!