Overige

Vakantieveiling

Het leuke aan Vakantieveiling is dat je kan bieden op uitjes, vakanties, producten, festivals etc. voor weinig geld. Je bepaalt zelf tot welk bedrag je mee doet. Als je mazzel heb, heb je de veiling gewonnen voor het bedrag dat je geboden heb. Ik maak er al jaren gebruik van, waarbij ik enkele keren per jaar iets gewonnen heb voor het bedrag dat ik ingevuld heb.

Om je een indruk te geven om welke dingen het gaan heb ik een paar voorbeelden, namelijk:

  • Make up workshop € 6,- voor twee personen (daar moet je nog reiskosten bij tellen);
  • Sushibox (minimaal 40 stuks) € 15,- (zelf afhalen en daar moet je nog reiskosten bij tellen);
  • High tea voor twee personen voor € 16,- (daar moet je nog reiskosten bij tellen);
  • Dertien nummers van het tijdschrift Vriendin voor € 15,-.

Voor mensen die graag leuke dingen doen tijdens je vakantie is dit dus een aanrader. Voor relatief weinig geld kan je met één vriend(in) een keer iets anders doen dan dat je normaal gesproken doet. Alleen de make up workshop was in Amsterdam. De rest waren in de buurt. Dat is wel iets waar je op moet letten, omdat de prijs dan hoger wordt aan reiskosten, eten, producten die je koopt etc.

Naast de leuke activiteiten heb je ook producten die je daar kan kopen voor weinig. Ik heb bijvoorbeeld 500 vaatwastabletten gekocht voor € 25,-. Dus dat is 5 cent per vaatwastablet. Ook mijn Dolce Gusto apparaat komt daar vandaan voor € 35,-. In de winkel kost die € 125,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.