Overige

Hersenstichting

Zoals jullie al weten, ben ik collectant van de Hersenstichting. Ik heb zowel in 2018 als 2019 geld opgehaald voor de Hersenstichting. Eind 2017 werd ik hiervoor benaderd door iemand die ik niet ken. Ik had het nog nooit eerder gedaan. Zoals de meeste van jullie weten ben ik altijd in voor nieuwe activiteiten. Enerzijds is het een goed doel die je helpt, maar anderzijds geeft het mijn dag een andere wending. Even iets anders doen in een andere omgeving, geeft mij energie.

In januari 2018 heb ik fysiek €350,97 en online €127,- opgehaald. Het fysieke gedeelte heb ik opgehaald in de straten rondom mijn huis. Ik heb ook gekozen voor een online account voor mensen die niet in de buurt wonen. Ik heb er trouwens veel tijd voor vrijgemaakt.

In januari 2019 heb ik fysiek €164,34 en online €87,- opgehaald. Vergeleken met vorig jaar is dat veel minder, maar dat had te maken met het feit dat ik het erg druk had. Ik werk vier dagen in de week. Daarnaast had ik precies rond deze tijd mijn examen voor mijn secretaresseopleiding.   

Na twee jaar heb ik besloten dat ik er mee stop, omdat ik volgend jaar rond deze tijd verhuist ben naar Brabant. Daar komt vast iets leuks voor in de plaats!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.