Gevulde kipfilet

Kipfilet met pesto en mozzarella erin gerold met parmaham

Het recept met de pasta erbij:

2 personen

  • Kipfilet (400 tot 500 gram)
  • 1 Tomaat
  • 1 Courgette
  • Mozerella (1 doosje, 125 gram)
  • Parmaham
  • Pastasaus
  • Groene pesto
  • Pasta

Verwarm de oven voor op 200°C

  1. Verwijder peesjes uit kipfilet en snijdt deze open (niet helemaal doorsnijden)
  2. Doe er peper en zout op
  3. Bestrijk de kipfilet met de pesto
  4. Snij de mozerella en tomaat in plakjes en leg deze in de kipfilet
  5. Vouw de kipfilet dicht en omwikkel deze met parmaham
  6. Vet een ovenschaal in met olie en leg de kipfilet hier in. Bestrijk de parmaham met olie
  7. Bak de kipfilet in de oven op 200°C voor 38 minuten
  8. Kook de pasta zoals aangegeven op verpakking. Daarna de pasta uit laten lekken in een vergiet in de gootsteen
  9. Snij de courgette in stukjes
  10. Bak de courgette in de wok aan
  11. Voeg de saus toe en eventueel ook groene pesto
  12. Voeg de pasta toe en laat het nog even opwarmen