Eten en drinken

Crème Brûlée zonder calorieën

Hoe lekker is het om crème brûlée te eten in een restaurant of thuis? Ik vind het heerlijk, maar ik weet ook dat er veel calorieën in zitten. Ik bestel het hierdoor niet snel. Ook in de supermarkt koop ik het nauwelijks. Vorige week was ik online aan het zoeken naar nieuwe theesoorten. Ik drink namelijk al jaren dezelfde theesoorten, zoals honingthee (Pickwick), rooibosthee (Pickwick), Charming Chai (losse thee van AH), Landleven (losse thee online gekocht) en Chinese groene thee (meegenomen uit China).

Ik ben dus al een tijdje op zoek naar nieuwe smaken. Er is zoveel keus online dat ik moeilijk kan kiezen. Ik heb online proefzakjes besteld. Daar zit de smaak Crème Brûlée tussen die ook daadwerkelijk daarnaar smaakt!!! Voor het eerst Crème Brûlée smaak in mijn mond zonder calorieën!

Daarnaast heb ik nog meer theesoorten besteld, namelijk:

  • Chai Massai;
  • Vriendinnenthee;
  • Bron der Wijsheid.

Ik zal per theesoort mijn mening geven. Wellicht spreekt het je aan en wil je bij mij thuis een kopje meedrinken als we elkaar zien. Als je verder geen vriend(in) van mij bent, kan je natuurlijk op de website van deze theewinkel de theesoorten kopen. http://www.theemuts.nl

Chai Massai: herkenbare rooibos smaak, maar dan met een ander nasmaakje. Ik weet niet met welke smaak ik het zou kunnen vergelijken, maar er staat op het zakje dat er kaneel, kardemon, gemberstukjes en steranijs in zit. Ik vind het echt heel lekker, terwijl ik helemaal niet van gember hou. De gember proef ik eigenlijk helemaal niet. Misschien is de concentratie zo laag dat de gember niet de boventoon voert.

Vriendinnenthee: een leuke naam voor een theesoort. Ik zou zelf geen originelere naam bedacht kunnen hebben. Het is duidelijk een zwarte thee, maar dan met pit en een vleugje mango. Ik denk dat de meeste mensen van mij wel weten dat vruchtenthee niet aan mij besteed is. De mangosmaak in deze thee is zo subtiel dat zelfs ik het lust.

Bron der Wijsheid: hele bijzondere groene thee. Ik heb het met deze smaak nog nooit gedronken. Ik ben dol op normale groene thee, maar deze komt zeker erbij op het lijstje.

Oké, ik geef toe dat de Crème Brûlée thee het gewonnen heeft!!!!! Dus ik ga maar snel een zakje bestellen!!!http://www.theemuts.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.