Creatief

Do It Yourself (DIY)

Do It Yourself (DIY) is helemaal in de mode. Ik ben er dol op! Ik denk dat de meeste wel weten dat ik hou van creatieve bezigheden. Alles wat ik zelf kan maken, probeer ik uit. Het leukste projectje van gister wil ik graag met jullie delen. Misschien herken je het wel dat naarmate je ouder wordt, je steeds meer sieraden hebt. Ik heb verschillende soorten sieraden, namelijk:

  • Goedkope sieraden (deze zaten in een zelf gemaakte sieraden doos. Aangezien het teveel werd ben ik het gaan opbergen in oude toilettassen)
    • Oorbellen (in doosjes)
    • Kettingen en armbandjes (in oude toilettassen)

Zoals je kan lezen is het inmiddels een ongeregeld zooitje geworden. Ik kan niets terug vinden of ik vergeet dat ik het heb. Hierdoor draag ik het weinig. Ik vind dat zo zonde dat ik iets heb bedacht.

DO IT YOURSELF: ga naar de Gamma om gaas te kopen. Vervolgens ga je naar de Xenos om een prikbord en versiering voor de rand te kopen. Knip de gaas op maat van het prikbord en zet het vast met punaises in de hoekjes. Maak de saaie rand mooi met wat je graag wil. Gebruik vooral de mooie sieraden om te bevestigen aan het prikbord. De oorbellen kun je er zo aan hangen en voor kettingen gebruik je glaskopspelden. Je kunt om de zijkanten nog lange kettingen hangen. Hang het op of zet het ergens tegen aan. Hierdoor heb je een creatieve manier om je sieraden op te bergen en tegelijkertijd een manier om vaker bewust te zijn van wat je heb. Je gaat het dan vaker dragen.

Helaas is één bord voor mij te weinig, maar meerdere vind ik teveel. Ik heb daarnaast armbanden die er niet geschikt voor zijn omdat ze te groot zijn. Ook hang ik er geen zilveren sieraden aan. Hele kleine oorbellen raak je hierdoor trouwens kwijt. Voor deze sieraden heb ik alle  zelf gemaakte bakjes uitgezocht (zie foto) en opnieuw ingedeeld. De grote armbanden zitten nog wel in een mooie oude toilettas.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.