About me

Ramona Jerphanion

This website is not sponsored!

Deze website is niet gesponsord! 

Aangezien dit niet een vervangende Facebook of LinkedIn website is zal je hier weinig over mijn werk of dagelijkse gang van zaken vinden. Mijn LinkedIn pagina gebruik ik voor mijn CV. Dus als je daar nieuwsgrierig over bent, kun je beter kijken op: https://www.linkedin.com/in/ramona-j-276065147/

Mijn Facebook gebruik ik vooral voor foto’s van mezelf, mijn vriend, mijn (schoon)familie, vrienden etc. Ik vind dat niet thuis horen op een openbare website. Ook gebruik ik Facebook om contact te onderhouden met mensen die ik buiten Facebook niet zo vaak meer spreek. Een ander voordeel is dat ik bepaalde groepen kan volgen (hondenorganisaties, zwembad, chocolaterie etc.). Ik hou dan een beetje zicht op de nieuwe aanbiedingen, collecties e.d. Goede aanbevelingen kan ik eventueel wel delen via mijn blog.

Deze site is meer bedoeld voor mijn hele zee aan hobby’s, zoals: diamond painting, bordspellen, koken, bakken, concerten, winkelen, citytrips, zwemmen, alles rondom make up en nagellak en nog veel meer. Ik wil daarmee andere mensen inspireren en ik heb ook een hoop tips en trucs, bijvoorbeeld: http://www.ramonajerphanion.nl/diamond-painting-tips-en-trucs/

Naast het delen van algemene informatie over hobby’s heb ik ook een blog. Ik maak een heleboel mee en soms zitten daar gebeurtenissen bij die hilarisch, handig of gewoon leuk zijn om te delen. Natuurlijk het aller belangrijkste in mijn leven (uiteraard mijn vriend Jan) en onze geweldige hond Canello!!! Aangezien één van de belangrijkste personen in mijn leven is overleden, heb ik daar een pagina van gemaakt: http://www.ramonajerphanion.nl/in-memoriam/

Om mij toch even voor te stellen: Uiteraard is mijn naam Ramona Jerphanion. Inmiddels alweer 29 jaar. Ik woon in Schiedam samen met mijn vriend Jan Gruijters.

Ik heb VMBO-T, MBO en HBO- studies gevolgd. MBO en HBO op gebied van maatschappelijk werk en dienstverlening. Ik werk tegenwoordig als managementondersteuner.

Het beroep managementondersteuning maakt mij heel erg gelukkig!!! Ik werkte het eerste half jaar als managementondersteuner voor één afdelingshoofd van twee afdelingen. Sinds kort werk ik voor twee afdelingshoofden voor twee afdelingen. Ik ben op deze afdelingen de enige managementondersteuner, waardoor ik zelf kan bepalen hoe en wanneer ik mijn werk uitvoer. Ik werk niet alleen voor de afdelingshoofden, maar ook voor het team van ongeveer 100 medewerkers. Het werk is afwisselend en verandert ook vaak van inhoud. Er zijn een hoop basiswerkzaamheden, zoals agenda beheer, gasten ontvangen, administratieve werkzaamheden t.a.v. nieuwe interne en externe medewerkers, externe vergaderingen plannen en agenda’s opstellen etc. Daarnaast zijn er werkzaamheden die je werk nog afwisselender maken, zoals het organiseren van verschillende evenementen en nevenwerkzaamheden waar je je voor op kan geven.

Ik vind het belangrijk dat ik naast mijn werk ook actief blijf als vrijwilliger voor verschillende doeleinden (van mantelzorg tot collectant, van festivalmedewerker tot het enquêtes afnemen voor het onderzoek hybride ondernemingsschap).  Het is natuurlijk zo dat ik een steentje bij wil dragen aan de maatschappij, maar ik doe het ook omdat het mij de voldoening geeft die ik nodig heb. Ik krijg er energie van en ik kom daardoor weer op nieuwe ideeën. Daarnaast leer ik nieuwe mensen kennen en vergroot ik mijn netwerk.

Genoeg over mij: Kijk rustig rond op mijn website en vragen kun je mailen naar ramona@ramonajerphanion.nl